Bewust klikken doe je vooral vóór het afrekenen... erná is het vaak te laat!

Nieuws en Actualiteiten

Maart 2011

Start campagne "Ik Klik Bewust"

Onlangs is de campagne "Ik Klik Bewust" van start gegaan. Doel van de campagne is bezoekers van website's en webwinkels bewust te maken van de mogelijkheden om informatie in te winnen over website eigenaren en marktplaats handelaren.

 

Deelnemende Website

babyvalue-maxi-cosi-webwinkel.jpg

Hoe werkt de "Ik Klik Bewust" campagne

Een website of webwinkel eigenaar verzoekt tot deelname aan de "Ik Klik Bewust" campagne door het invullen van het aanvraagformulier. Zodra alle gegevens compleet zijn en de beoordelingskosten zijn voldaan wordt gestart met de beoordeling van de website en exploitant een vakkundig en professionele team van medewerkers. Zodra aan alle voorwaarden is voldaan wordt er een uniek certificaat opgemaakt met een geldigheid van 12 maanden. Dit certificaat is vervolgens door de bezoeker op te roepen door een klik op het beschikbaar gestelde "Ik Klik Bewust" logo welke opgenomen dient te worden in de desbetreffende website. 

 

Beoordeling

De kritische beoordeling van de website en de exploitant wordt gedaan aan de hand van vastgestelde voorwaarden. Alleen website's of webwinkels die aan alle eisen voldoen worden toegelaten als deelnemer en mogen het bijhorende logo voeren.

 

Kosten

Deelname aan de "Ik Klik Bewust" campage is gratis. De kosten voor de beoordeling en certificering à € 89,-  hebben we zo laag mogelijk proberen te houden zodat een ieder een eerlijke kans maakt om deel te nemen aan de campagne. De genoemde kosten zijn exclusief 21% btw. Voor dit bedrag wordt de website/webwinkel en exploitant getoetst aan de gestelde eisen en wordt een interactief certificaat opgemaakt met een geldigheid van 12 maanden.